Termeni și condiții

 1. Aceptarea termenilor și condițiilor

Acești termeni și condiții (“Termeni și Condiții”) constituie acordul legal dintre dumneavoastră  și site-ul targulescu.ro. Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții pentru utilizarea în orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: https://www.targulescu.ro/ denumit în continuare (“Website-ul”, sau “Site-ul” sau “Website” sau “Site” sau “noi”). Accesarea și vizitarea Website-ului și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunțuri pentru vânzarea, cumpărarea de bunuri sau servicii (“Serviciile” sau “Servicii”) înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Folosirea site-ului și serviciile furnizate de acesta sunt rezervate oricărei persoane fizice, cu capacitate de exercițiu deplină, care accesează site-ul. Site-ul și operatorii își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii și Condițiile oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stipulate în acest document, nu folosiți site-ul targulescu.ro și serviciile oferite prin intermediul lui sau orice are legatură cu acesta.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE A DEVENI PRODUCĂTOR ȘI NU COMPLETAȚI NICIUN FORMULAR DE PE SITE-UL: targulescu.ro

DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ SOLICITATĂ (18 ANI ÎMPLINIȚI) NU ACCESAȚI SITE-UL targulescu.ro!

 •  Scopul

Scopul acestor Termeni și Condiții este de a defini și reglementa condițiile de utilizare a acestui site, precum și termenii și condițiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul site-ului targulescu.ro persoanelor fizice și/sau juridice în vederea publicării pe site de anunțuri pentru vânzarea și/sau cumpărarea de bunuri și/sau servicii.

Includerea legăturilor sau trimiterilor în pagina targulescu.ro este făcută de regulă pentru ajutorul sau în interesul vizitatorului, iar în alte cazuri în scop publicitar. Întrucât site-ul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe pagina targulescu.ro, vizitatorul accesează acele site-uri și/sau le folosește produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere.

Întregul conținut al paginii targulescu.ro incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum și orice alte date și aplicații, sunt proprietatea targulescu.ro și/sau a partenerilor săi, fiind protejate conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Anunțurile publicate sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuală aparținând paginii targulescu.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricăror informații și/sau date de pe acest site în scopul republicării, distribuirii totale sau parțiale sau în orice alte scopuri, sub orice formă, fără acordul scris prealabil al producătorului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare.

Responsabilitățile producătorului sau a persoanei care dorește să afișeze o ofertă pe site-ul targulescu.ro în urma completării formularului de înregistrare ca producător pe site de pe pagina Cum vând ?:
Sunteți direct responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați și pe care puneți la dispoziție în mod public pe site-ul targulescu.ro.

 • Limitare de răspundere

Site-ul nostru cât și operatorii site-ului, nu răspund pentru prejudiciile cauzate cumpărătorului de către beneficiarul anunțului (spre exemplu, anularea comenzii de către beneficiarul anunțului, întârzierea la livrare, calitatea sau cantitatea necorespunzătoare a produselor, etc.).

Site-ul targulescu.ro și administratorii acestuia nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către producători și/sau nu girează vreo părere exprimată de către aceștia.

Dacă i se solicită de către un producător, administratorii site-ului targulescu.ro pot investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate în cel mai scurt timp posibil.

 • Definiții – Termenii folosiți în prezentul act vor avea următorul înțeles:

Termenii folosiți în prezentul act vor avea următorul înțeles:

Pagina targulescu.ro – inclusiv orice secțiune sau subpagină a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparțin unor terți și care sunt accesate de către vizitatori ca urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul targulescu.ro nu fac obiectul și nici nu intră în sfera acestei definiții.

 Vizitatorul – orice persoană fizică, cu capacitate de exercițiu deplină, care accesează pagina site-ului fiind interesată de datele, informațiile, anunțurile și/sau serviciile furnizate prin intermediul paginii targulescu.ro; precum și orice persoană fizică (inclusiv persoană fizică autorizată) și/sau persoană juridică care achiziționează servicii furnizate de pe site-ul targulescu.ro.

Producător sau producătorul sau furnizorul – orice vizitator ce lansează o ofertă cu scopul de a fi publicată de către operatori prin intermediul paginii targulescu.ro cu privire la vânzarea sau închirierea unui produs sau serviciu.

Produs sau produsul – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii și care nu încalcă limitele impuse prin prezentul.

Operatori sau administratori – administratorii site-ului targulescu.ro.

Termeni și Condiții – prevederile din acest document, create de operatorii targulescu.ro care definesc condițiile și regulile pe care vizitatorul trebuie să le respecte necondiționat în vederea utilizării paginii site-ului.

 •  Drepturile și Obligațiile Vizitatorului:

Vizitatorul are dreptul de a beneficia în întregime de serviciile site-ului, atât timp cât nu se constată o încălcare a prevederilor acestui document.

Vizitatorul care devine producător își asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate și declară că acestea corespund cu starea reală și juridică a produsului ce face obiectul anunțului și că nu încalcă drepturile producătorului și/sau ale unor persoane terțe.

 Vizitatorul devenit producător declară pe propria răspundere că este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuală, inclusiv al drepturilor de autor în privința conținutului publicat, inclusiv fotografii, și este de acord că acesta să fie publicat de targulescu.ro pe toate și oricare dintre platformele sale online, și prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presă, televiziune, bannere, panouri publicitare, internet, Facebook, Instagram etc. Prin transmiterea anunțului către targulescu.ro spre publicare pe pagină, vizitatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu Termenii și Condițiile din prezentul document.

În afara informațiilor legate de propriul Anunț, vizitatorului îi este strict interzis să preia orice informații de pe Pagină targulescu.ro în vederea republicarii totale sau parțiale sub orice formă, fără a avea acordul în scris al producătorului în acest sens.

targulescu.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați site-ului targulescu.ro (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați targulescu.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener targulescu.ro Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus.

 •  Verificarea/Moderarea Anunțurilor:

Verificarea/moderarea Anunțurilor publicate pe pagina targulescu.ro de către Operatori are ca scop înlăturarea Anunțurilor incomplete, evident incorecte și/sau care nu respectă prevederile prezentului document (au un conținut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), încercând astfel să se ofere vizitatorilor o bază de date care să conțină un număr cât mai mic de Anunțuri eronate.

Nu pot fi publicate Anunțuri false sau interpretabile, operatorii site-lui targulescu.ro nu sunt responsabili pentru verificarea stării produsului/produselor prezentate de către producător.

Nu sunt admise spre publicare Anunțuri care conțin poze sau fotografii preluate din alte surse (pozele care prezintă sigla altor site-uri, înscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producători sau alte agenții media cu privire la obiectul Anunțului), cu excepția produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare Anunțuri pentru:

– droguri, obiecte și materiale erotice sau obscene.

– alcool și băuturi alcoolice.

– țigări și produse pe baza de tutun.

– servicii ghicitoare, clarvăzătoare, tarot și alte activități similare.

– bunuri obținute prin furt, jaf, înșelătorii sau alte tipuri de crimă.

– bunuri periculoase pentru sănătatea și viață umană.

– animale pe cale de dispariție.

– matrimoniale, sex plătit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemănătoare.

– oferte de locuri de muncă care implică masaj erotic, sex plătit sau activități de videochat.

– oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasă prin internet.

– produse contrafăcute sau replici.

– materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde).

– muzică, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală.

– lucrări de diplomă sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă.

– servicii de împrumut, amanet, credite sau camătă, cămătărie sau alte activități similare.

– organe umane.

– arme din categoria armelor şi muniţii letale/neletale (arme militare, arme de vânătoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colecţie, arme de panoplie) și arme albe (baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuţite, şişuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, măciuci şi bastoane telescopice).

– arme și muniții letale/neletale care nu respectă Dispozițiile prevăzute de către Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Nu pot fi publicate anunțuri care conțin link-uri către alte site-uri.

Nu este permisă manipularea cuvintelor cheie din conținutul anunțului (introducerea în titlul sau descrierea anunțului de cuvinte cheie care nu au legătură cu produsul/serviciul oferit).

Nu pot fi publicate anunțuri în altă limbă decât cea Română sau care conțin un limbaj necorespunzător.

Nu se admit anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunț care încurajează aceste mesaje sau oferă loc de muncă pentru trimiterea lor va fi dezactivat. Ca urmare a constatării nerespectării oricăror dintre prevederile prezentului document de către oricare dintre Anunțurile publicate pe Pagină, Operatorii vor avea dreptul, în funcție de situația concretă, de la caz la caz:

– fie să modifice parțial Anunțul, în măsura în care acest lucru este posibil, astfel încât să se evite ștergerea Anunțului respectiv de pe site și să se îndrepte erorile sau neadvertențele constatate;

– fie să se întrerupă continuitatea publicării Anunțului prin refuzarea lui.

Site-ul targulescu.ro nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; site-ul targulescu.ro are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie vreodată de un motiv în acest sens.


Obligațiile targulescu.ro

targulescu.ro nu are obligația de a controla informațiile oferite de către producător și/sau vizitator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către producător poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este doar producătorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți producători, site-ul targulescu.ro este absolvit de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. De asemenea, targulescu.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către producători/vizitatori pe care poate să le folosească în scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidențialitate. De asemenea, site-ul targulescu.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale, cu excepția datelor suspuse Politicii de Confidențialitate. Dumneavoastră luați cunoștință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site.
targulescu.ro nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului targulescu.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de targulescu.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol „Termeni & Condiții” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni & Condiții”, acestea rămânând în vigoare. Acești „Termeni & Condiții” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și site-ul targulescu.ro în privința utilizării site-ului targulescu.ro, constituind unica convenție dintre dumneavoastră și site și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de targulescu.ro
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către producător/vizitator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate producătorului/vizitatorului.

Încheierea acordului

Site-ul targulescu.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

 •  Modificările prezentului document

Operatorii își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără o notificare prealabilă a producătorului.

Este responsabilitatea vizitatorului/producătorului de a verifica periodic conținutul acestor Termeni și Condiții, dar și de a anunța operatorii site-ului despre disponibilitatea anumitor produse.